Dekorativni betonski paneli

Arhitekti in oblikovalci vedo, da moderne betonske obloge predstavljajo odlično rešitev tako za notranje kot za zunanje stene, zato jih tudi vedno več uporabljajo pri svojih projektih. Enostavno in hitro se lahko namestijo na vse vrste sten, z njimi je možno polepšati fasado in jo zaščititi pred vplivi okolja, poleg tega pa se panele uporablja tudi za oblogo različnih vrst ograj ter še v nekatere druge namene.

Dekorativni betonski paneli so skrbno izdelani s tehniko fino vlivanega betona, ki je zelo vzdržljiv in odporen proti ognju, koroziji in vremenskim vplivom. Prav tako nudi odlično hidroizolacijo ter toplotno in zvočno zaščito.

Betonske panele je možno pritrditi na vse že obstoječe stene iz cementa, opeke, lesa ali iz kakšnega drugega materiala, zato se zelo dobro obnesejo pri prenovah. Zelo preprosto lahko z njimi prekrijemo določene nepravilnosti na steni oziroma z njimi poskrbimo za lepši končni videz notranjih prostorov ali zunanjih sten, saj se lahko vgradijo na kakršnokoli podlago. Zaradi velike funkcionalnosti je njihova uporaba skoraj neomejena, poleg tega pa imajo tudi izjemno dekorativno vrednost.

Dekorativni paneli iz betona so zelo praktični za montažo, kasneje pa ne potrebujejo posebnega vzdrževanja. Če potrebujete cenovno ugodno rešitev za zaščito vaše fasade pred vremenskimi in drugimi vplivi ali pa bi želeli popestrili videz notranjosti vašega doma ali poslovnih prostorov, potem so betonski paneli odlična rešitev v ta namen.

Na voljo je široka paleta tekstur in barv, ponujamo pa tudi panele, ki so narejeni po meri in popolnoma prilagojeni željam stranke.

Dimenzije

panel 100x100

panel 120x80

Art dizajn d.o.o.

Ulica Angele Vode 17
1000 Ljubljana

Telefon: 040 417 199
E-mail: info@dekorativni-beton.si

Socialna omrežja